VÄLKOMMEN PÅ SKYTTEEVENT PÅ ÖSTERSUNDS JAKTSKYTTEKLUBB, LUNGRE!


Jaktia Östersund bjuder in sina Club Jaktia-medlemmar till ett skytteevent utomhus den 24 maj 16.00-20.00. Ett event i samarbete med Volkswagen Sverige och Polaris Scandinavia. 

❱❱❱ Provskjutning av både hagelvapen och kulvapen från flera varumärken bla. Tikka, Sako, Blaser, Sauer, Browning, Winchester, Ata, Beretta, Benelli mfl
❱❱❱ Provkörning av Volkswagenbilar
❱❱❱ Provkörning av Polaris Ranger och Sportsman
❱❱❱ Oslagbara erbjudanden till dig som bokar vapenpaket under dagen.

Provskjut Jaktias Vapenpaket

Oslagbara erbjudanden till dig som bokar vapen eller optik under dagen. KKC Daniel Eriksson från KKC demonstrerar och informerar om laminatkolvar, passa på och provskjut!

Volkswagen
På plats under dagen finner du representanter från Berners. Prata Volkswagen och provkör...

Polaris
Motorhuset är på plats under hela eventet och erbjuder visning & provkörning. Testa gränserna med nya Polaris Ranger och Sportsman. Vill du köra mer då får du som Club Jaktia medlem rabatt när du beställer en Polaris under eventet.

ERBJUDANDE! Specialerbjudanden till våra Club Jaktia medlemmar som deltar på eventet. Oslagbara erbjudanden till dig som bokar vapenpaket under dagen.

Utlottning
Alla som provskjuter under kvällen är med i utlottning av en Woolpower jacka Full Zip Jacket, värde 1.595kr

Polaris Sportsman
Vid förbokning av en ny Sportsman får du en värdecheck på tillbehör och kläder till ett värde av 4000:-

Polaris Ranger
Vid förbokning av en ny Ranger får du en tillbehörscheck till ett värde av 8000:-

Med hänsyn till rådande Covid-19-situation har Jaktia en mycket strikt policy i butikerna och på våra event. Vi följer myndigheternas restriktioner mycket noggrant vad gäller hygien, att hålla avstånd och antal kunder på plats så att du som kund skall känna dig trygg.

Kommentarer (0)

Inga kommentarer än
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)