la.va Dry Aging Bag

la.va Dry Aging Bag

LAN-VL0558
I lager
199,00 kr
Inkl. moms

LA.VA Dry Aging Bag

 

Det ursprungliga materialet - För perfekt torrlagring av kött, skinka, produktion av jästa produkter. Nu hemma i kylskåpet (vid ca 3 ° C) med Lava Dry-Aging-Bags inom 3-4 veckor vänder du normalt kött genom att mogna i perfekt torrlagrat nötkött.

På grund av den speciella Lava membran vakuumpåse, som är genomsläpplig för vatten, kommer ånga och smaker att koncentreras genom torråldringsprocessen i påsen. I Lava A-Vac Dry-Aging-påsen sker en komplex biokemisk process. Detta orsakar en smakupplevelse som är det bästa du har ätit hittills.

Den första biten kommer att verka som om du ätit den första biffen i ditt liv. Alla fina muskelfibrer blir väldigt mjuka. En touch av paradis, från näsan till gommen.

Perfekt för dammsugning med din Lava Vacuum Sealer och alla andra Vacuum-Sealer-märken. En detaljerad bruksanvisning medföljer, liksom "Vacuum-Strips" för alla externa Vacuum Sealers, för att garantera ett snabbt och bra vakuum!

4 stycken påse storlek O (för 1,5 - 4 kg) 250 x 400 mm

4 stycken Vac-Aid remsor, för dammsugning med extern vakuumförslutare

7 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)