Primus Power Gas L2 - 100gr / 230gr /...

Primus Power Gas L2 - 100gr / 230gr / 450gr

JOS-2700-220720
Produkten finns med andra alternativ
69,00 kr
Inkl. moms

Primus Power Gas - L2

Vikt

 

Power Gas är Primus mest mångsidiga blandning som ger utmärkt kraft från vår till höst. Även när temperaturen sjunker under frysgrader ger den tillräckligt tryck för ett kök. Dess mångsidighet gör den lämplig när väder och temperatur är osäkert.

Fördelar: Extremt högt energiinnehåll, det vill säga vikt jämfört med värmeeffekt. Gasen i gasbehållare är komprimerad 250 gånger sin vanliga volym till flytande form. På extrema höjder är gas att föredra då förbränningen fungerar väl trots begränsad syremängd. Går vi ett steg längre är innehållet i våra gasbehållare en optimal blandning för högsta tillförlitlighet, det bredaste användningsområdet och den lägsta vikten. Vår gasblandning består propan, isobutan och butan. Gas är ett enkelt och bekvämt alternativ. Ingen pumpning eller förvärmning behövs och förbränningen är helt lukt- och sotfri. I de flesta länder kan du lämna in tomma gasbehållare där du köper nya. Tomma behållare kan också återvinnas som metall.

Nackdelar: Gas fungerar sämre vid extrem kyla. Det är inte tillåtet att ta med gasbehållare på flyg.

0 objekt
7330033911763
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)