LENZ Heat Sock 5.1 Toe Cap Slim Fit

LENZ Heat Sock 5.1 Toe Cap Slim Fit

JOS-LE1075-35
Produkten finns med andra alternativ
1 195,00 kr
Inkl. moms

LENZ Heat Sock 5.1 Toe Cap Slim Fit

Storlek

 

Lenz 5.1 är en nyutvecklad funktionsstrumpa med Toe Cap System som värmer ovanpå och under tårna. Strumporna är ergonomiskt utformade och sitter åt runt foten utan att ge några veck. De är tillverkade för att andas och är förstärkt runt fotens mest känsliga delar. Skaftet är även förstärkt över smalbenet för högre komfort till alpinskidåkaren. De kan kopplas ihop med alla Lenz batteripack för strumpor.

- Prestandastrumpa med integrerad värmeelement - Senaste generationens värmeelement som täcker hela tåområdet - Idealisk för smala ben och fötter - Den naturliga materialblandningen av merinoull och siden stöder värmeeffekten i strumpan - Förstärkt över smalbenen - Ergonomiskt stickad - Försärkt på utsatta partier - Ringstickad för optimalt stöd runt foten - Litiumbatterierna är lätta att fästa med tryckknappar på mudden - Kan tvättas i maskin i 30° C

0 objekt
9006729110755
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)