LENZ Heat Sock 6.1 Toe Cap Compression

LENZ Heat Sock 6.1 Toe Cap Compression

JOS-LE1080-45
I lager
1 495,00 kr
Inkl. moms

LENZ Heat Sock 6.1 Toe Cap Compression

Storlek

 

Lenz 6.1 är en helt nyutvecklad kompressionsstrumpa i merinoull med Toe Cap System som värmer ovanpå och under tårna. Strumporna är ergonomiskt utformade och sitter åt runt foten utan att ge några veck. De är tillverkade för att andas och är förstärkt runt fotens mest känsliga delar. Skaftet är även förstärkt över smalbenet för högre komfort till alpinskidåkaren. De kan kopplas ihop med alla Lenz batteripack för strumpor.

Specifikation - Prestandastrumpa med integrerad värmeelement - Senaste generationens värmeelement som täcker hela tåområdet - Den naturliga materialblandningen av merinoull och siden stöder värmeeffekten i strumpan - Förstärkt över smalbenen - Försärkt på utsatta partier - Ringstickad för optimalt stöd runt foten - Litiumbatterierna är lätta att fästa med tryckknappar på mudden - Kan tvättas i maskin i 30° C - Kan kombineras med alla Lenz litiumpack (säljes separat)

Material - 55% Polyamid - 35% Merino wool - 10% Elastan

2 objekt
9006729410800
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)