• -2 000,00 kr
Salomon S/Lab Carbon eSkin + PSP

Salomon S/Lab Carbon eSkin + PSP

Salomon
AME-L41186100206
Produkten finns med andra alternativ
5 495,00 kr 7 495,00 kr -2 000,00 kr
Inkl. moms

S/Lab Carbon eSkin + PSP

Längd
Hårdhet

 

Denna kolfiberskida är konstruerad för att underlätta både frånskjut och acceleration och lyfter dina tävlingsambitioner till högsta nivå. Utrustningspaketet är ett utmärkt och säkert val för långa distanser med växlande snöförhållanden och behåller hög prestanda från start – hela vägen till mållinjen. Det är den lättaste skinskidan Salomon någonsin tillverkat.

Direkt acceleration Under glidmomentet lyfts spannet av Thin Ply Carbon-lagret på skidans bakre del, vilket avlägsnar trycket från skinnet och ger omedelbar acceleration.

Pålitligt frånskjut Under frånskjutsmomentet gör lågprofilsspannet att du kan lägga fullt tryck på skinnet och på så sätt få god snökontakt och pålitligt frånskjut.

Ergonomisk rörlig bindning Prolink Shift-bindningen bidrar till att öka skidans prestanda. Flytta bindningen framåt för bättre grepp, bakåt för bättre glid eller lämna den i mittläget för en kombination av båda

0 objekt
193128306878
2020-11-02
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)