Hällmark Stekhäll
Hällmark Stekhäll
Hällmark Stekhäll
Hällmark Stekhäll

Hällmark Stekhäll

HM8805
I lager
2 795,00 kr
Inkl. moms

Hällmark Stekhäll

Storlek

 

Stekhällarna från Hällmark finns i flera storlekar, Ø48cm, Ø58cm, Ø78cm och Ø98cm. De är tillverkade av högklassigt varmvalsat stål och handtagen är i kromad fjäderstål.

Stekhällarnas yta poleras med sand under högt tryck varefter de sprayas med matolja som värms in i stålet under väldigt hög temperatur för att få bästa möjliga stekyta och minimera risken för rostangrepp.

Stekhällen Ø48cm är den minsta i vår serien och passar utmärkt för mindre sällskap eller att ta med sig på t ex campingen eller fisketuren. Den går att använda över öppen eld, på Hällmarks gasolbrännare 30 cm och det fungerar också att lägga den direkt på gallret på en klotgrill.

Stekhällen Ø58cm är vår mest populära stekhäll, storleken är idealisk för både mindre och stötte sällskap och den är även lätt att ta med sig på t ex campingen eller fisketuren. Den går att använda över öppen eld, på Hällmarks gasolbrännare 40 cm och det fungerar också att lägga den direkt på gallret på en klotgrill.

Stekhällen Ø78cm är en lite större stekhäll som passar bra till den lite större familjen eller sällskapet. Den är lika populär i jaktlaget som på förskolan och den används över öppen eld eller på Hällmarks gasolbrännare 40 cm eller 60 cm.

Stekhällen Ø98cm är vår största stekhäll, utmärkt för det stora sällskapet, på konferensen eller kanske i restaurangköket. Den är lika populär i jaktlaget som på förskolan. Den används över öppen eld eller på Hällmarks gasolbrännare 60 cm

1 objekt
7340115488052
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)