• Ny
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I
Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I

Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I

OUE-8202030
I lager
20 995,00 kr
Inkl. moms

Steiner Ranger 6, 1-6x24 4A-I

 

Utmärkt optik och intuitiv användning i en kompakt design. Allt detta till ett extremt attraktivt pris. Sedan introduktionen 2015 har Steiner Ranger blivit en av de mest framgångsrika serierna i Europa. Som en nyhet introducerar vi nu den nya Ranger 6-serien med många innovationer, förbättringar och den vanliga Steiner-kvalitetsstandarden. Den innovativa och konsekventa vidareutvecklingen av den framgångsrika Ranger 4-serien. Steiner sätter en ny milstolpe i utvecklingen av 6x zoom. Aldrig tidigare har ett kikarsikte i sitt prissegment varit så kraftfullt och kompakt som de nya Ranger 6-modellerna. På grund av den korta designen kan moderna tillbehör enkelt kombineras. Enkel hantering i kombination med militär Steiner-robusthet och högkvalitativt ED-glas gör Ranger 6 kikarsikte till en pålitlig partner i alla situationer, även under de mest krävande förhållandena.

I nära samarbete med jägarna har användbarheten vidareutvecklats och förbättrats. Klickjusteringen av tornen är hörbart och påtagligt förbättrad och ger användaren intuitiv hantering med Zero Stop. Tack vare ED-optiken med hög kontrast som utvecklats av Steiner sticker spelet ut mer från sin omgivning för att säkerställa tillförlitlig adressering i alla situationer. Den förbättrade kontrasten i kombination med extrem kantskärpa garanterar en absolut imponerande och naturlig bild. 

Anodiseringen av den nya Ranger-serien kännetecknas av en reptålig och robust yta enligt militära standarder.

  • High-Contrast-ED-Optic - Med detta speciella utseende sticker spelet nu ut ännu tydligare från sin omgivning. Med detta ville vi göra det möjligt för jägare att reagera säkert i alla situationer.
  • Hög ljustransmission (92%+) - Steiners mest avancerade teknik bryter igenom mörkret otroligt ljusa bilder - dra nytta av de andra jägarna missar.
  • Enkel och kompakt hantering På grund av den kortare längden på kikarsiktet möjliggör vi inte bara kompakt hantering utan också enkel användning av moderna ytterligare enheter, som kan kombineras efter önskemål.
  • Lättare än konkurrenterna - Bekväm, särskilt för lång förföljelse och gevärsanvändning.
  • Klassens bästa riktmedelsbelysning - Fiber-Dot-tekniken garanterar en tydligt definierad och extremt exakt belyst punkt med extremt små täckningsdimensioner, som nu är ännu ljusare och ännu skarpare.
  • XL-synfält (40,75 m på 100 m Entfernung) för bästa möjliga överblick och säkerhet i alla situationer
1 Produkt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)