JawJacker Jigging Base

JawJacker Jigging Base

Jaw Jacker
WIG-HSBASE
I lager
1 695,00 kr
Inkl. moms

JawJacker Jigging Base

 

Använd Jigging JawJacker Base för att förvandla din JawJacker till en Jigging JawJacker. För att göra detta, vik upp benen på din JawJacker (ingår ej och säljs separat) och skjut hålet som löper genom botten av JawJacker på svängstiftet på jiggbasen. Detta kommer att koppla ihop JawJacker och Jigging-basen och JawJacker kommer att vackla fram och tillbaka på stiftet. Släpp nu ner ditt bete i hålet till det djup du vill ha, sätt ditt spö i spöhållaren och sätt in JawJacker.

Slå på strömbrytaren och jigginghjulet på baksidan av jiggingbasen kommer att vrida och flytta JawJacker upp och ner och ditt bete i timmar. När en fisk biter på det rörliga betet kommer jigging jawjacker att sätta kroken. Jigging Base passar alla JawJackers som någonsin har tillverkats. Jiggingbasen drivs av 3 AA-batterier och har lång batteritid i kyla. Med temperaturer som sträcker sig från -25°C till –15°C kommer Jigging JawJacker att köras i mer än 30 timmar i sträck. Körtiderna fortsätter att öka i takt med att temperaturerna blir varmare.

Jiggingbasen levereras med 3 jigginghjul, en bärväska och en fjäder. Med 3 olika pimpelhjul kan du matcha pimpelmönstret till vilken typ av bete du använder och hur fisken nappar den dagen. Hjulet med det minsta jiggingmönstret kommer bara att vicka på ditt bete och hjulet med det största jiggingmönstret kommer att betet upp till 8 tum. En fjäder ingår som fästs i nosen på jiggbasen. Ibland när du använder längre spön och tyngre beten är vikten på JawJacker mer framåt så att den inte faller bakåt och vilar på jigghjulet. I dessa situationer kan du använda fjädern för att trycka tillbaka JawJacker så att den vilar på jigghjulet och jiggar smidigt.

JawJacker och Jigging Base kan fällas ihop och passa ihop. Bärväskan passar JawJacker, Jigging Base, jigginghjul och eventuella extra batterier du har. Med jiggingbasen kan du nu lägga till lite rörelse till ditt bete för att hjälpa till

1 Produkt
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)