MiniFinder Rex Hundpejl
MiniFinder Rex Hundpejl
MiniFinder Rex Hundpejl
MiniFinder Rex Hundpejl
MiniFinder Rex Hundpejl
MiniFinder Rex Hundpejl

MiniFinder Rex Hundpejl

MINI-GSEMFR
I lager
4 990,00 kr
Inkl. moms

MiniFinder Rex Hundpejl

 

Redo att ta jakten till nästa nivå?

MiniFinder Rex är en GPS-baserad hundpejl med obegränsad räckvidd och spårning i realtid. Med sin robusta design och noggrant utvalda material är Rex en gedigen och helt vattentålig produkt som klarar av alla typer av väderförhållanden. Med en batteritid på upp till 100 timmar under aktiv användning behöver du inte oroa dig över nästa laddning.

Det kraftfulla guidande LED-ljuset hjälper dig lokalisera hunden under nattjakten på upp till 200 meters avstånd. Tillsammans med marknadens nya jakt-app MiniFinder Hunter aktiverar du enkelt LED-ljuset på hundpejlen, tillsammans med flera andra smarta funktioner. Funktionalitet som är speciellt framtagen för jakt och hundträning är vibration och skallindikator.

Designad för alla jakthundar

MiniFinder Rex är en hundpejl speciellt framtagen för att spåra jakthundar. Den erbjuder full koll över jakthunden och förbättrar samtidigt resultatet av jakten. Genom att koppla MiniFinder Rex till jaktappen MiniFinder Hunter får du direkt tillgång till flera användbara och smarta funktioner. Du får bland annat tillgång till realtidspositioner och flera inställningar för att specialanpassa din användning av Rex.

Med hjälp av funktionen jaktområden i jaktappen kan du som jägare skapa områden där hunden får befinna sig under jakten. Detta gör att du hela tiden har koll på din jakthund och att den inte helt plötsligt befinner sig i ett farligt område, tex en större trafikerad bilväg.

Inbyggd skallindikator och vägledande LED-ljus

MiniFinder Rex har även en toppmodern och nyutvecklad skallindikator. Den ger dig som jägare ännu mer koll på din jakthunds beteende under jakten och kan vara helt avgörande i flera situationer. Du får notis direkt i din mobil om hunden skäller och får samtidigt information om ljudnivån etc.

Hundpejlen innehåller också ett kraftfullt vägledande LED-ljus som gör det möjligt att se jakthunden även i mörker och på mycket långt avstånd - upp till 200 meter iväg! Du kan själv stänga av eller på denna funktion direkt i MiniFinder Hunter appen, samt ändra färg och ljusstyrka efter eget tycke.

Dimensioner: 80x40x30mm

Vikt: 100g

Batteritid: 100 timmar under aktiv användning

3 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)