Leech Pro Hawk - Water
Leech Pro Hawk - Water
Leech Pro Hawk - Water
Leech Pro Hawk - Water
Leech Pro Hawk - Water
Leech Pro Hawk - Water

Leech Pro Hawk - Water

LEECH-P2301C
I lager
1 995,00 kr
Inkl. moms

Leech Pro Hawk - Water

 

Hawk är för den professionella fiskaren och 100% designad från grunden av Leech.

Med våra nya och ventilerade näspads och stora glasögon och breda sidotemplar för att hjälpa till att hålla din syn mer klar och utan ansträngning. Vi använder endast högsta kvalitet av linser (PA) med flera beläggningar som motstånd mot havsvatten, Anti-reflekterande för att förhindra sidosken. Insidan av templet har gummi-funktioner för en tät och bekväm passform. Ramarna tillverkas i TR90-materialp

Kopparfärgade linser Kopparfärgade linser förstärker kontrasterna och förbättrar djupseendet så att det går lättare att urskilja fisk i en havsfärgad omgivning. Vi rekommenderar kopparfärgade linser eftersom de även ökar skärpan och skyddar ögonen så att de blir mindre ansträngda. De är också perfekt lämpade för morgon- och kvällsljus och gör det mycket enklare att se fisken.

Polariserande polyamid linser PA-linser tillverkas av en precisionstryckmaskin, vilket ger dem överlägsen optiska egenskaper och oöverträffad klarhet jämfört med PC- och andra plastlinser. PA-linser har också en stor motståndskraft mot repor. PA-linsen är superlätt, fri från Biosfenol A och effektiviteten av polariseringen är 99%.

Reptålig beläggning Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

Ultraviolett behandling, UV400 Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

Saltvattenrestistent beläggning Denna beläggning är speciellt utvecklad för havsförhållanden. Den skyddar linsen mot saltvatten, som kan orsaka avskalning och korrosion. Den speciella formeln har testats i våra laboratorier. Förutom det förbättrade skyddet erbjuder den hydrophobiska och oleofobiska effekter. Det extra skyddet rekommenderas för långa och intensiva aktiviteter i saltvattenområden

Antireflex-beläggning Antireflex-beläggningar, även kallade AR-eller antiblänk-beläggningar, förbättrar både sikten genom linserna och glasögonens utseende. Vad gäller synbarheten är fördelen med antireflex-beläggningar att de ger en skarpare bild. AR förhindrar att solljuset reflekteras in i ögonen från baksidan av linserna när man har solen bakom sig.

Spegelbeläggning Denna egenskap är helt kosmetisk och påverkar inte synen. Det enda sättet att se vilken färg linsen har är att titta på den utifrån. En mycket reflekterande spegelbeläggning som gör att bärarens ögon inte syns.

3 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)