• Ny
Westin Spot-On Twin Turbo 9cm/19g...

Westin Spot-On Twin Turbo 9cm/19g Float - Black Haze

FAI-P155-593-919
I lager
229,00 kr
Inkl. moms

Westin Spot-On Twin Turbo 9cm/19g Float - Black Haze

 

Spot-On Twin Turbo överträffade verkligen våra förväntningar. Detta kraftfulla toppvattenbete har en unik patenterad design som gör det oemotståndligt för ytmatande rovdjur. Den breda profilen och den verklighetstrona fiskmönstrade kroppen, i kombination med realistiska ögon, gör detta till ett svårt mål för abborre, snook, abborre, rödfisk och havsabborre att motstå.

Det breda huvudet skapar en vak på ytan, medan de dubbla propellrarna rör sig oberoende av varandra, den ena går medurs, den andra moturs, för att skapa unikt fisklockande ljud.

I kombination med den lågfrekventa interna ljudkammaren tillkännager Spot-On Twin Turbo sin närvaro som inget annat lockbete. Super lätt att fiska, det dyker upp vilken hastighet du än hämtar. Eftersom de dubbla propellerbladen vrider sig i motsatta riktningar behåller locket sin stabilitet, oavsett hur snabbt eller långsamt du hämtar det

De supertuffa halvmjuka propellrarna viks platt mot kroppen vid gjutning, vilket skapar mindre motstånd, vilket ger längre och mer exakta gjutningar. Sedan, när en fisk biter ner, viks propellrarna vilket ger bättre anslutningar. Pausa apporteringen och Spot-On Twin Turbo sitter med svansen nedåt, de ultraskarpa krokarna redo för alla rovdjur som slår till. Designen av Spot-On Twin Turbo är så unik att den skyddas av ett världsomspännande designpatent

2 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)