Sigg Miracle Mug 0,47 liter - Svart

Sigg Miracle Mug 0,47 liter - Svart

Sigg
1-SCA-301633
I lager
349,00 kr
Inkl. moms

Sigg Miracle Mug 0,47 liter - Svart

 

Engångsmuggar är slöseri och inte bra för naturen - skaffa en återanvändbar mugg från SIGG istället! Miracle termosmugg är gjord av rostfritt stål och är isolerad med dubbla väggar som håller din dryck varm eller kall i många timmar. Muggen är utrustad med en smidig och säker öppningsknapp: tryck för att dricka och släpp för att stänga. Miracle-muggen är läckagesäker: perfekt när du är på språng eller sitter i bilen, och givetvis är den tillverkad utan skadliga ämnen. Vad väntar du på?

ÅTERANVÄND OM OCH OM IGEN. Med Miracle termosmugg kan varma eller kalla drycker enkelt tas med hemifrån eller fyllas med färskt kaffe eller te i en restaurang. På så sätt är hjälper du till att utrota dom otäcka plastmuggarna som skräpar ner och förstör vår natur!

LÄCKAGESÄKER TACK VARE SMART LÅSKNAPP. Miracle termosmugg är tillverkad av rostfritt stål i dubbla lager och håller innehållet varmt eller kallt i timmar. Dessutom är den läckagesäker.

FRI FRÅN BPA OCH ANDRA SKADLIGA ÄMNEN. Miracle termosmugg är helt återvinningsbar och alla använda material är fria från skadliga ämnen. Muggen passar de flesta kopphållarna i vanliga bilar. I storleken 0,27 L passar den till och med under din kaffemaskin.

ENKEL RENGÖRING TACK VARE DET PATENTERADE DRICKSYSTEMET. Vi har utvecklat ett nytt dricksystem som gör att du sparar mycket tid vid rengöring. Det patenterade systemet är enkelt att ta bort och enkelt att rengöra.

Volym 0,47 liter

Designad i Schweiz

Läcker inte

För både varma & kalla drycker

Godkänd för mat

BPA free

Ej maskindisk

Storlek: Höjd 20,0cm / Diameter 7,9cm / Vikt 310gr

2 objekt
No reviews

Betyg Kommentarer (0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)