Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine...
Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine...
Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine Green
Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine Green

Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine Green

FJA-53104-616
I lager
13 495,00 kr
Inkl. moms

Fjällräven Abisko Endurance 4 - Pine Green

 

Lätt och vindstabilt tunneltält med full höjd i innertältet och huvudabsid. Enkelt att slå upp, välventilerat och med praktiska funktioner.

Rymligt och vindstabilt fyra säsongers tunneltält med full höjd i innertältet och den stora huvudabsiden. Det gör tältlivet extra bekvämt och gör det lättare att uthärda långa dagar inomhus. Ett bra val för dig som vill ha låg vikt i packningen med bibehållen hög grundstyrka i tältet, för användning året runt i alla förhållanden utom de mest extrema. Huvudabsiden har gott om plats för packning och matlagning. Ingång på sidan gör att utrymmet kan utnyttjas väl. En andra absid i fotänden ger ännu mer utrymme för packning och gör det enklare att ta sig in och ut när man är flera. Det finns en torklina i huvudabsiden och innertältet, som också har flera nätfickor för kläder och småprylar. Ytter- och innertält reses samtidigt. Bågkanalerna är färgkodade och det går att använda dubbla tältbågar (ett tillbehör) i utsatta förhållanden. Stora, högt placerade ventiler ger ett mycket bra luftflöde. Alla öppningar har finmaskig nätväv som håller även de allra minsta, knappt synliga insekterna på utsidan. I varma förhållanden kan dörren öppnas och fästas i halvöppet läge – dragkedjan har en självlåsningsfunktion som gör att vind inte kan pressa upp den – för extra luftcirkulation utan att regn tränger in i innertältet. Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertaket. Yttertältet är i Fjällrävens nya, högpresterande TripleRip nylon och en innovativ konstruktion där två vävtjocklekar kombineras – 20 denier i ovandelen och 40 denier förstärkningar nertill där slitaget är som högst – ger mycket hög styrka trots låg vikt. Precis som alla Fjällrävens tält är Abisko Endurance 4 tillverkat helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorkarbonfri.

2 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)