Avignon Mora Mid - Svart
Avignon Mora Mid - Svart
Avignon Mora Mid - Svart
Avignon Mora Mid - Svart

Avignon Mora Mid - Svart

756-41
Produkten finns med andra alternativ
1 295,00 kr
Inkl. moms

Avignon Mora Mid - Svart

Storlek
Färg
  • Svart

 

LÄTT OCH FLEXIBEL VATTENTÄT STÖVEL

Den perfekta mellanvädersstöveln. Sitter skönt på foten och är lätt med god komfort. Vattentät som en gummistövel, med 4 mm SCR neopren, så håller den kvar värmen runt fot och ben.

Neopren är ett värmeisolerande material som effektivt bibehåller fotens värme. Neoprenfodret i MORA är SCR-klassat och består av en blandning av neopren och syntetiskt framställd polymer SBR. Blandningen ger elasticitet vid låga temperaturer och hög isolationsförmåga. I grunden är dessa skummaterial slutna celler, så att inte fukt ska tränga in, vilket ger stöveln hög isolation och gör den lättare.

Stabil och lätt yttersula, Skywalker®, i gummi. Runt foten, häl samt tåpartiet på stöveln finns ytterligare förstärkning för att stabilisera foten i stöveln.

Stöveln MORA har normalbred läst, är helt vattentät och tillverkad av mjukt följsamt naturgummi runt hela foten och upp över vristen. Baktill finns en kick-off, som gör det enkelt att få av sig stöveln. Skaftet är lätt att vika ner. Foder i svart nylon.

Comfort Rating minus 15 grader

Comfort Rating, och antalet grader för produkten, betyder att skyddszonen i stöveln kan påverkas av yttre faktorer som vind, fukt, aktivitetsnivå (om användaren är stilla eller i rörelse) samt i vilken temperatur produkten används. Bästa förutsättningar är en passform som har kvar en luftspalt runt foten, så att den egna värmen som alstras bibehålls.

Det är också av betydelse vad man har för material runt foten, här rekommenderas strumpor och sockor av Merinoull.

0 objekt
7350137860538
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)