• På rea!
  • -800,00 kr
Salomon RC9 Prolink
Salomon RC9 Prolink
Salomon RC9 Prolink
Salomon RC9 Prolink
Salomon RC9 Prolink
Salomon RC9 Prolink

Salomon RC9 Prolink

AME-L41159000050
Produkten finns med andra alternativ
1 495,00 kr 2 295,00 kr -800,00 kr
Inkl. moms

Salomon RC9 Prolink

Storleksguide

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storlek

 

En pjäxa med hög prestanda och generös passform utvecklad för längdskidåkare som gillar konditionsträning. Tack vare det styva hälutrymmet, en justerbar hälrem och perfekt flex kan du njuta av stabilitet och ett pålitligt grepp. SensiFit™-systemet med Quicklace™ och Thinsulate™-innersko ger exakt och värmande fotomslutning samtidigt som reflexerna ger pjäxan ett modernt utseende.

Exakt hälgrepp och perfekt flex En lättanvänd och justerbar hälrem håller hälen bekvämt på plats samtidigt som du får ett intuitivt grepp och enkelt frånskjut tack vare optimal flex.

Varm och bekväm passform SensiFit™ med Quicklace™ omsluter foten ordentligt och ger omedelbar komfort samtidigt som innerskon med Thinsulate™ skyddar mot kylan.

Reflexer Reflekterande detaljer ingår i designen, vilket ger utrustningen ett modernt utseende och lyfter fram Salomon-märket.

0 objekt
193128289195
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)