• -300,00 kr
Salomon RC9 Vitane Nocturne Prolink

Salomon RC9 Vitane Nocturne Prolink

AME-L41159200070
I lager
1 995,00 kr 2 295,00 kr -300,00 kr
Inkl. moms

Salomon RC9 Vitane Nocturne Prolink

Storleksguide

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storlek

 

Denna pjäxa är framtagen för damer som älskar konditionsträning och kombinerar prestanda med god isolering och en passform anpassad för kvinnor. Det styva hälutrymmet, en justerbar hälrem och perfekt flex bidrar till ett bra grepp, innerskon med SensiFit™ och Thinsulate™ ger nära och värmande fotomslutning och reflexdesignen ger pjäxan en modern touch

Exakt hälgrepp och perfekt flex Den här pjäxan är framtagen för damer och har en justerbar rem som håller hälen på plats, samtidigt som optimal flex ger ett intuitivt grepp och enkelt frånskjut.

Varm och bekväm passform SensiFit™ med Quicklace™ omsluter foten ordentligt och ger omedelbar komfort samtidigt som innerskon med Thinsulate™ och fleece skyddar ännu bättre från kylan.

Reflexer Reflekterande detaljer ingår i designen, vilket ger utrustningen ett modernt utseende och lyfter fram Salomon-märket.

2 objekt
193128288235
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)