• -400,00 kr
  • Ny
Shimano SLX DC 71 - Left Hand
Shimano SLX DC 71 - Left Hand
Shimano SLX DC 71 - Left Hand
Shimano SLX DC 71 - Left Hand
Shimano SLX DC 71 - Left Hand
Shimano SLX DC 71 - Left Hand

Shimano SLX DC 71 - Left Hand

SHI-SLXDC71A
I lager
2 795,00 kr 3 195,00 kr -400,00 kr
Inkl. moms

Shimano SLX DC 71 - Left Hand

 

SLX DC är en av de ledande rullarna i den enormt populära SLX-serien. SLX DC har ett rykte om sig att vara prisvärd och användarvänlig och drar nytta av SHIMANOs i-DC4 Digital Control-kastsystem som automatiskt maximerar kastprestandan över ett brett spektrum av linjer, förhållanden och kasttekniker.SLX DC är kompakt, smidig och erbjuder oöverträffat värde. SHIMANO DC-systemet gör att du kan kasta utan ansträngning och är nu tillgängligt för en bred publik runt om i världen. SLX DC behåller alla kvaliteter från de ursprungliga SLX-modellerna och förbättrar den med SHIMANOs i-DC4 Digital Control. Denna briljanta teknik kan ställas in i ett av 4 lägen för att maximera din kastprestanda, samtidigt som den minskar överkörningar. Finns i två storlekar, 150/151-storlekarna erbjuder stor mångsidighet, medan den mindre 70/71-storleken med MGL III-spolen är perfekt för att kasta lättare beten.

Shimanos exklusiva i-DC4 Digital Control är sömlöst monterad i den kompakta kroppen på SLX DC. Lägena inkluderar Mode 1 som är utformat för att uppnå maximal distans (minsta möjliga magnetiska bromsning). Läge 2 designat speciellt för hantering av flätad lina. Läge 3 för fluorkarboner eller styvare linor.

Läge 4 ger maximal kontroll (största mängden magnetbromsning) för tillämpningar som hoppning. När den väl är inställd gör den inbyggda mikrodatorn, som är självförsörjande genom att generera sin egen elektricitet, allt arbete och låter dig sikta och kasta.

Liksom alla SLX-modeller skapar HAGANE-karossen i aluminium den perfekta ramen för precisionsutväxlingen, och S3D-spolen i aluminium minskar vibrationerna på kastet och vid invevning. På den mindre 70/71 spolstorleken används MGL III-spole för att förbättra banan och kastavståndet med mindre beten. SLX DC är svårslagen när du letar efter en rulle med problemfri digital kastkontroll. Kombinationen av dessa tekniska kastfördelar till detta intressanta pris gör SLX DC till ett oslagbart val för alla betesfiskare. 

Rullens vikt: 200g - Utväxling: 6,3:1 - Antal kullager: 6st -

2 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)