• -100,00 kr
Avignon Akka Mid

Avignon Akka Mid

AVI-550-46
I lager
899,00 kr 999,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Avignon Akka Mid

Storlek

 

Gummistövel med bra komfort

Gummistövel AKKA MID är en gummistövel med en fotbädd/innersula gjuten i mjukt EVA-material.

AKKA MID är en funktionell stövel perfekt för vår och sommar, stövelns konstruktion säkerställer optimal komfort med unik funktion.

Gummistöveln är tillverkad av Heracles® naturgummi för optimal följsamhet i stövelskaftet. Ju högre följsamhet och tunnare material bidrar till en ”normal” upplevelse runt ankeln.

Gummistövel AKKA MID har en utmärkt funktion med fixeringsband över vrist och häl som säkerställer extra bra fixering av foten i skon. Fixeringen är en viktig del för komforten och bidrar även till att minska risken för skav och obehag orsakat av fotens rörelse i stöveln vid normal användning. Bandet är placerat över vristen och hälen och säkerställer extra effektiv fixering av foten vid normal gång. Fixbandet ökar kompressionen över fotryggen och bidrar till att foten hålls kvar mot stövelns stabiliserande bottensula vid normal belastning och gång.

Sulan i AKKA MID heter Skywalker® och är tillverkad för att likna egenskaperna i en vanlig sko, med en kombination av stötdämpning och stöd för hela foten, för att kunna använda stöveln under längre perioder med mycket gång. Sulan Skywalker® har en konstruktion som stödjer häl och mellanfot. Kombinationen av det mjuka naturgummit och den stabila sulan ger en oerhört uppskattad stövel.

AKKA MID är en utmärkt allroundstövel för trädgården, på gården, söndagspromenaden i skog och mark och till lättare jakt.

2 objekt
7350065192169
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)