VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed
VJ Lightspeed

VJ Lightspeed

MSM-LIGHTSPEED-080
I lager
2 295,00 kr
Inkl. moms

VJ Lightspeed

Storlek

 

VJ Lightspeed är en superlätt trailsko utvecklad i samarbete med elitlöpare med målet att ta fram världens snabbaste trailsko.

Skon har VJs nya SuperFOAMance mellansula, tillverkad av högteknologiskt och ultralätt material infunderat med kväve som erbjuder extrem dämpning och energiåtergivning. Detta nya skum är ett modernt, superkritiskt skum som är lättare, mer responsivt, bekvämare och mer drivande än det traditionella EVA-skummet. Jämfört med andra skum är SuperFOAMance mer hållbart och rivs inte lika lätt.

I mellansulan finns en grenad nylonplatta som skjuter löparen framåt som en fjäder skulle göra. Anledningen till att plattan är grenad är för att erbjuda sidleds flexibilitet för att optimera balansen i ojämn och ständigt föränderlig terräng.

Lightspeed har VJs berömda Superior Contact-yttersula tillverkad av vår egen butylgummiblandning, vilket ger det bästa greppet på planeten i alla terränger.

Lightspeeds ovandel är lätt, ventilerande, hållbar och stickad i ett stycke så den passar foten som som en socka, samtidigt som den ger tillräckligt med stöd för löparen.

VJs innovativa Fitlock-system erbjuder en optimal passform för skon genom att låsa fast foten. Det ger också extra skydd genom att skydda valvet från de påfrestningar som foten utsätts för under löpning.

Skon är designad för att användas utan inläggssulor, men inläggssulor kommer att skickas med skorna!

1 objekt
6438308026561
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)