VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2
VJ MAXx2

VJ MAXx2

MSM-MAXX2-080
I lager
1 995,00 kr
Inkl. moms

VJ MAXx2

Storlek

 

VJ Maxx2 är en mångsidig, väldämpad och snabb trailsko för varierande terräng.

Jämfört med VJ MAXx är MAXx2 något större i storleken, vi rekommenderar därför att gå ner en halv storlek.

Den efterlängtade uppföljaren till VJ:s populära MAXx är här.

Skon har VJ:s nya SuperFOAMance mellansula, som är tillverkad av högteknologiskt och ultralätt kväveinfunderat material som erbjuder extrem dämpning och energiåtergivning. Denna nya skumtyp är ett modernt, superkritiskt skum som är lättare, mer responsivt, bekvämare och mer drivande än det traditionella EVA-skummet. Jämfört med andra skum är SuperFOAMance mer hållbart och rivs inte lika lätt.

I mellansulan finns en rockplate som skyddar löparens fötter från vassa kanter, stenar och utstickande grenar. Rockplaten gör också skon torsionellt styvare och ökar energieffektiviteten.

MAXx2 har VJ:s berömda Superior Contact-yttersula som är tillverkad i det finska märkets egna butylgummiblandning, som erbjuder bästa greppet på planeten i alla terränger. Ovandelen är lätt, ventilerande och hållbar ovandel stickad i ett stycke. Lästen är formad som en fot, vilket tillsammans med ovandelen erbjuder maximal komfort och prestanda.

VJ:s innovativa Fitlock-system erbjuder en optimal passform för skon genom att låsa fast foten. Det erbjuder också extra skydd genom att skydda valvet från de påfrestningar som foten utsätts för under löpning.

1 objekt
6438308022297
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)