• På rea!
  • -600,00 kr
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2
VJ XTRM 2

VJ XTRM 2

MSM-XTRM2-055
I lager
1 295,00 kr 1 895,00 kr -600,00 kr
Inkl. moms

VJ XTRM 2

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storleksguide

Storlek

 

VJ XTRM2 har fått ett nytt utseende och en massa nya funktioner som kommer att göra skon ännu bättre än sin populära föregångare VJ XTRM. VJ XTRM designades för att prestera på medeldistanser under extrema förhållanden och nya VJ XTRM2 gör inget undantag på det. XTRM2:s läst är omformad och den något rundare tåboxen ger lite mer utrymme för tårna att breda ut sig och röra sig, vilket ger komforten att användas på längre avstånd.

I XTRM2:s mycket responsiva CMEVA-mellansula finns en rock plate som skyddar foten från vassa stenar och grenar och gör skon vridstyv. XTRM2:s nya ¨racing¨-tunga är fäst från båda sidor vilket förhindrar att tungan rör sig på sig. Det nya lättare Fitlock-systemet låser foten från fotvalvet och ger en optimal passform med snörningen. En ny mjuk hälkappa formar sig perfekt runt hälen och minskar trycket som hälsenan står inför. Hälområdets speciella dragtextil ser till att hälen inte rör sig och glider runt under löpningen.

För att göra skon hållbar under de mest hårda och krävande förhållanden är XTRM2:s ovandel gjord av schweiziskt Schoeller Keprotec® - material som är otroligt slitstarkt och skyddar foten mot revor. Den robusta ovandelen och det nya lättare Fitlock-systemet ger en optimal passform för skon som håller under hela löpningen. Skon är väldigt lätt (250g UK8) och för att se till att lättheten förblir under hela passet absorberar inte ovandelen fukt.

Det övre materialet är bluesign®-certifierat vilket innebär att endast de mest hållbara och ansvarsfulla tillverkningsmetoderna och materialen har använts under tillverkningen av ovandelen. XTRM2:s nya yttersulmönster är designat för att erbjuda det bästa greppet på planeten under varierande och hårda förhållanden. Yttersulans speciella gummi ger ett fenomenalt grepp på hårda och våta ytor medan 6 mm klackarna säkerställer ett fantastiskt grepp på mjukare terräng. När förhållandena kräver extrema skor och det är dags att omvandla det hårda arbetet till resultat, är XTRM2 din favoritsko!

  • Bra grepp i tuffa förhållanden
  • Drop: 4mm
  • Vikt: 250g (UK8)

OBS! Beställs i UK-storlekar

1 Produkt
6438308022624
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)