• På rea!
  • -600,00 kr
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3
VJ Irock 3

VJ Irock 3

MSM-IROCK3-085
Produkten finns med andra alternativ
1 095,00 kr 1 695,00 kr -600,00 kr
Inkl. moms

VJ Irock 3

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storleksguide

Storlek

 

VJ Irock har länge varit den mest aggressiva VJ-skon utan metalldubbar för mjukare förhållanden. Dess speciellt designade klackkonfiguration ger optimalt grepp när det är halt men släpper ändå bort löst skräp som annars skulle kunna fatna. VJ:s signaturbutylgummi kompletterar yttersulan och ger Irock det världsberömda greppet den är känd för. Schoeller®-Keprotec®-överdelen med aramidfibrer är otroligt hållbar och skyddande med Fitlock-systemet som ger extra skydd och en personlig passform runt fotvalvet.

Nu i sin tredje generation inkluderar uppdateringarna förbättrat tåskydd, lättare Fitlock-system och förbättrade snören.

Med sin precisionspassform och fantastiska grepp har Irock länge varit orienterarnas favorit men har de senaste åren visat sin klass i allt från hinderbana till de mest tekniska skyracen.

Med prestanda i åtanke är den här skon bäst lämpad för kortare till medeldistanser i mjukare terräng och är i en klass för sig i allt från från snöiga nedfarter till leriga stigar.

  • Grovt mönstrad sula
  • Drop: 6mm
  • Vikt: 240g (UK8)

OBS! Beställs i UK-storlekar

0 Produkt
6438308017835
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)