• På rea!
  • -400,00 kr
Avignon Balder Mid - Svart

Avignon Balder Mid - Svart

AVI-616-01-35
I lager
399,00 kr 799,00 kr -400,00 kr
Inkl. moms

Avignon Balder Mid, Svart

Storlek

 

Balder är en helt ny typ av allroundstövel, som underlättar användning i kombination med byxor och annan utrustning. Dessutom väldigt mjuk, skön och praktisk att använda till vardags.

Balder är en neoprenstövel, där en hel värmeisolerande 5.5 mm neoprensocka med mjukt fleecefoder, förseglas och görs vattentät. Fotdelen täcks sedan med naturgummi. Neopren är en syntetiskt tillverkad gummitextil, med helt unika värmeisolerande egenskaper. Neopren isolerar kroppsvärmen runt foten och säkerställer en varm och behaglig upplevelse.

Balder har ett mjukt värmeisolerande innerfoder tillverkad av luftig fleece. Kombinationen av neopren och fleecefoder, ger en riktigt varm och behagligt smidig stövel med ett brett användningsområde.

Mönstret i Balders yttersula säkerställer ett extra bra fäste på ojämna och halare underlag. Tack vare materialval är Balder extra lätt, vilket gör stöveln ännu mera bekväm för vardagligt användande. Balder har utrustats med reflex upptill på stövelskaftet, för att förbättra säkerheten och synbarheten under årets mörkare årstider. Balder är en unisexstövel, och passar lika bra för män som kvinnor. 

1 Produkt
7350065199557
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)