NeoPod QD Bipod
NeoPod QD Bipod
NeoPod QD Bipod
NeoPod QD Bipod

NeoPod QD Bipod

SSS-021
I lager
3 995,00 kr
Inkl. moms

NeoPod QD Bipod

 

Ultralätt bipod speciellt gjord för fjälljakt

NeoPod är världens lättaste bipod. Den väger endast 82 gram och är tillverkad av kolförstärkt PEEK-polymer, det mest avancerade materialet på marknaden. Den låga vikten gör den extra lämpad för fjälljakt där varje gram räknas i ryggsäcken.

Mycket lätt att använda

NeoPod fungerar som en bipod ska, med justerbara ben och en enkel teleskopfunktion. Man kan fälla ut fötterna och vika ihop dem med en enkel rörelse. Den är enkel att fästa och klickas enkelt fast på en adapter anpassad för vilken typ av vapen det gäller. Bipoden roterar runt sin axel och anpassas därför lätt till ojämn terräng. Inbyggd flex gör det enkelt att justera skjutpositionen när målet rör sig i sidled.

Ändrar inte balansen i vapnet

Det finns inget behov av att demontera bipoden när du bär vapnet. Den ligger nära stocken och under pipan utan att något sticker ut eller påverkar vapnets balans. Den låga vikten och aerodynamiska designen gör att jägaren inte märker att NeoPod är fäst vid vapnet. När du ska skjuta, dra bara ut fötterna med ena handen och du är redo.

1 Produkt
Inga recensioner
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)