Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink...
Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink...
Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink Shift In
Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink Shift In

Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink Shift In

AME-ABSS00032207
Produkten finns med andra alternativ
5 795,00 kr
Inkl. moms

Atomic Redster C8 SkinTec - Prolink Shift In

Längd
Hårdhet

 

Atomic C8 skintec är en mycket populär skida som är perfekt för alla som älskar att träna aktivt men kanske även vill tävla på skidan. Skinsen har flyttats något längre fram i race-skin-positionen mot tidigare versioner för att få ett snabbare glid. Powercell-kärnan med SDS spannkonstruktionen hjälper dig att få maximal kraftöverföring vilket gör att den blir väldigt enkel att både få fäste och glid med.

Med alla Atomics skintec skidor är det superlätt att byta skinn själv genom att välja mellan den universella skinsen (som följer med skidan) till den snabba skinsen (Speedskin 390) som ger dig bättre glidegenskaper. Detta tack vare en race-vävning med längre, mjukare hår. Skidan har även en integrerad platta med Atomics nya flyttbara bindningsystem Shift In. Den har en nära kontakt mellan skida och sko vilket ger fantastiskt effektiv kraftöverföring, samtidigt som du enkelt kan flytta bindningen även i farten om du så vill och på så sätt anpassa skidans egenskaper efter åkstil och terräng. Flytta den framåt för bättre fäste och flytta den bakåt för bättre glid. Skidan kommer med BI 5000 SA belag med världscupsslip, vilket bävar för långvarigt och snabbt glid!

Bindning ingår

0 Produkt
887445284284
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)