Sølvkroken Spesial Classic Zebra - C/R

Sølvkroken Spesial Classic Zebra - C/R

BIO-110096
I lager
89,00 kr
Inkl. moms

Sølvkroken Spesial Classic Zebra - C/R

Färg
  • C/R
Vikt

 

Sølvkroken Spesial Classic Zebra-  serien har hämtat inspiration från zebrans ränder. Resultatet är ett effektivt och spännande mönster i färger som vi tror kommer att fungera för både fjällöring i Setesdal och storöring i Troms!

Spesial classic har varit en storsäljare för öring och sötvattensfiske ända sedan 1930. Originalet från Sølvkroken är ett måste för alla typer av sötvattensfiske! Beten har en promenad som är oemotståndlig för öring och andra ädelfiskar. Silverkroken har gett Special Classic färgkombinationer och mönster som vi vet är effektiva och som passar alla typer av förhållanden och väder.

Beten kan svängas in snabbt eller långsamt, beroende på hur fisken är i "bettet". Kom ihåg att öring ofta attackerar allt som bryter ett normalt rörelsemönster. Det kan därför vara en bra idé att svänga in i olika hastigheter, och du kan lägga till små pauser i svängningen.

7 objekt
7056960212055
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)