• -2 500,00 kr
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In...
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In...
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In...
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In bindning
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In bindning
Atomic Redster S9 GenS + Shift-In bindning

Atomic Redster S9 GenS + Shift-In bindning

Atomic
AME-ABSS00060183
I lager
6 495,00 kr 8 995,00 kr -2 500,00 kr
Inkl. moms

Atomic Redster S9 GenS +SI - Red/DarkRed

Längd
Hårdhet

 

Atomic Redster S9 GenS är en GAMECHANGER! Atomic har med Redster S9 GenS radikalt förändrat sättet att tillverka och designa en skateskida. Resultatet är en ny skida som ökar kraften i varje skär och samtidigt gör skäret längre och mer effektivt. Detta är mycket på grund av skidans nya mått, Redster S9 GenS är bredare i toppen och längst ner på skidan men smalare på mitten med måtten 47-40-47. Den smalare midjan på 7 mm är inte mindre än en revolution i skidvärlden och gör att skateskären blir längre med extra acceleration och kraft i slutet av skäret - en teknologi som kallas Speedline. Den smalare midjan på skidan gör att skidan accelererar snabbare och gör den otroligt lättmanövrerad i svängar och tekniska partier. Något som också bidrar till det är den nya Racewall-konstruktionen av skidan, denna nya konstruktion ger en fantastisk stabilitet och kraftöverföring i hela skateskäret. Man får helt enkelt ett längre skär med denna nya teknologi.

Skidan kommer bara i en längd, 183 cm – vilket kallas Atomic Speedscale. Den något kortare längden bidrar till att skidan blir lättare att kontrollera för åkare på alla nivåer. Nya S9 GenS kommer med ett BI 6000 belag vilket ger extremt bra och långvarigt glid. Den går som bäst i snabba förhållanden och har redan under året radat upp världscupssegrar!

Skidan kommer med Atomics nya integrerade Prolink Shift-In bindning. Denna bindning gör det möjligt för åkaren att justera bindningen under aktiviteten eller anpassa efter hur terrängen ser ut även i farten. Bindningen kan flyttas i sex olika positioner vilket ger ett bättre kantgrepp om den flyttas framåt och snabbare acceleration när du flyttar den bakåt.

5 objekt
887445295143
No reviews

Betyg Kommentarer (0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)