• -2 300,00 kr
Atomic S9 Carbon + Prolink Shift-In...
Atomic S9 Carbon + Prolink Shift-In...
Atomic S9 Carbon + Prolink Shift-In bindning
Atomic S9 Carbon + Prolink Shift-In bindning

Atomic S9 Carbon + Prolink Shift-In bindning

AME-ABSS00008186
Produkten finns med andra alternativ
6 495,00 kr 8 795,00 kr -2 300,00 kr
Inkl. moms

Atomic S9 Carbon + Shift-In bindning

Längd
Hårdhet
Belag

 

Atomic Redster S9 är en skateskida för både träning och tävling som presterar på en hög nivå i många olika förhållanden. Det är en skida som svarar med fart när du trycker på i tävlingstempo samtidigt som du får ut mycket åkglädje och känsla när du är ute och tränar. Den har samma konstruktion som S9 Carbon med den nya V-formade sidoskärningen som Atomic utvecklat. En smalare tail och ett bredare brätte gör att du får bra acceleration i spåret. Atomic Race-profilen med perfekt avvägd spannkurva ger dig kontroll och stabilitet i alla förhållanden. BI 5000 SA-belag med världcupslipning ger dig ett fantastiskt och långvarigt glid.

Skidan kommer med en integrerad Prolink Shift-In bindning. Denna bindning gör det möjligt för åkaren att justera bindningen under aktiviteten eller anpassa efter hur terrängen ser ut. Bindningen kan flyttas i sex olika positioner vilket ger ett bättre kantgrepp om den flyttas framåt och snabbare acceleration när du flyttar den bakåt.

0 Produkt
887445294122
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)