Madshus Redline 3.0 F3 Skate
Madshus Redline 3.0 F3 Skate
Madshus Redline 3.0 F3 Skate
Madshus Redline 3.0 F3 Skate

Madshus Redline 3.0 F3 Skate

Madshus
MAD-N20009-187-75/90
I lager
7 995,00 kr
Inkl. moms

Madshus Redline 3.0 F3 Skate

Längd
Hårdhet

 

Madshus Redline 3.0 F3 är skateskidor för långsammare förhållanden och mjukare underlag, och representerar själen av det Redline står för formgivningsbeslut grundar sig på erfarenheter från tävlingar på högsta nivå, och därmed tillhandahålles de snabbaste skidorna som går att producera. Längdskidorna använder Tuned Dynamic Response-teknologi för att ge maximal energiutväxling och bibehålla optimal glidyta under hela åkrörelsen - vilket förbättrar snökänslan och bibehåller farten.

Redline 3.0 F3 är byggd med kortare tryckzoner och ett revolutionerande koncept med styrspår endast på bakre delen. En sådan design är överlägsen i mjukare eller långsammare fören där det rent tekniskt måste växlas ned för att behålla framåtrörelsen.

Genom att ta bort styrskåran på främre tryckzonen är det nu lättare att vrida skidan till rätt position för att behålla högre växlar och fart längre upp i backarna

2 objekt
886745907190
No reviews

Betyg Kommentarer (0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)