• -1 600,00 kr
Salomon S/Lab Skate

Salomon S/Lab Skate

AME-L41782800192
Produkten finns med andra alternativ
6 995,00 kr 8 595,00 kr -1 600,00 kr
Inkl. moms

Salomon S/Lab Skate

Längd
Hårdhet

 

Känn dig som en åkare i världscupen. Dessa otroligt lätta skidor är noga utvalda och slipade av Salomons S/LAB Select-team för att du ska kunna ta din skidåkning till nästa nivå. Det nya G5%-belaget är snabbt på alla slags underlag och med Thin Ply Carbon från spets till bakände får du optimal kraftöverföring i varje skär.

 Snabb i alla slags snöförhållanden Det nya G5%-universalbelaget och SL22-slipningen har utmärkt prestanda för alla slags typer av snö längs tävlingsspåret. Tester visar att det går upp till 5 % snabbare än med den tidigare Universal-versionen.

Världscupsliknande behandling Noga utvalda och slipade av våra experter – dessa skidor passar lika bra på en prispall på världscupsnivå som på dina fötter.

Stabilitet och kraftöverföring Den uppdaterade Thin Ply Carbon-konstruktionen ökar stabiliteten och kraftöverföringen men minskar avfallet, då upp till 20 % mindre material går till spillo vid tillverkningen av varje skida..

0 objekt
193128993337
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)