• -500,00 kr
Salomon RS8 Prolink -...

Salomon RS8 Prolink - D.Navy/Black/ProcessBlue

AME-L47029800075
Produkten finns med andra alternativ
2 495,00 kr 2 995,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Salomon RS8 Prolink - D.Navy/Black/ProcessBlue

Storleksguide

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storlek

 

Känn glidet och njut av komfort, stabilitet och kantgrepp i varje skär.

Kontakten mellan manschett och chassi ger god kraftöverföring hos denna pjäxa, som är framtagen för tillförlitligt kantgrepp, ökad stabilitet och längre glidmoment. Custom Fit™ håller foten bekväm samtidigt som de dubbla instegsremmarna gör pjäxan lätt att ta på. Den är 100 % PVC-fri och har en Thinsulate™-innersko i 78 % återvunnet material, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Stabilitet och kantgrepp

Manschettens direktkontakt med chassit ger effektiv energiöverföring samtidigt som Energyzer-manschetten bidrar med kantgrepp och tillförlitlig stabilitet.

Lätt att ta på och ökad komfort

De dubbla instegsremmarna gör pjäxan lättare att ta på, en extremt mjuk innersula ökar komforten och Thinsulate™-innerskon i 78 % återvunnet material skyddar mot kylan.

Snygg och miljövänlig

Denna pjäxa är 100 % PVC-fri och har en Thinsulate™-innersko i 78 % återvunnet material samt Nocturne-detaljer. Den håller dig snygg och bekväm samtidigt som du värnar om miljön.

0 objekt
193128988746
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)