• På rea!
  • −30%
Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue
Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue
Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue
Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue

Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue

FJA-23534-525
I lager
2 446,50 kr 3 495,00 kr -30%
Inkl. moms

Fjällräven Kajka 35 M/L - UN Blue

 

Slitstyrka med hög funktionalitet och komfort – Kajka 35 är en avancerad vandringsryggsäck som har hyllats av vandrare över hela världen. En anledning är dess träram av FSC-märkt björk som, tillsammans med enkelt justerande av rygglängden, gör Kajka till en ryggsäck designad att bära riktigt tunga saker så att du kan fokusera på vandring mer än ryggont. De ergonomiska axelremmarna och stödjande höftbältet med ficka adderar både funktion och komfort. Gjord av slitstarkt Vinylon F-material med förstärkning av återvunnen nylon. För mer förvaringsutrymme går det att fästa Kajka Side Pocket i öglor på sidorna; öglor finns även på framsidan för vandringsstav/isyxa. Huvudfacket har en innerficka i mesh och stor öppning med dragkedja på fronten för att få lättare överblick av innehållet. Topplocket har tre dragkedjeförsedda fickor och kan tas av och bäras som midje- eller bröstväska. Två kompressionsremmar på var sida för jämn och effektiv kompression utan att sidfickornas öppningar blockeras. Förberedd för vätskesystem. Regnskydd inkluderat.

Material: Vinylon F: 100% vinylal Innermaterial: 100% polyamid

Höjd: 60 cm - Bredd: 34 cm - Djup: 20 cm - Justerbar rygglängd: Ja - Min. rygglängd: 35 cm - Max. rygglängd: 53 cm - Volym: 35 l - Laptopfack: Nej - Vikt: 2150 g

1 Produkt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)