Wildo Fold-A-Cup BIO - Dark Gray

Wildo Fold-A-Cup BIO - Dark Gray

JOS-2039-DK
I lager
45,00 kr
Inkl. moms

Wildo Fold-A-Cup BIO - Dark Gray

 

Originalet och kanske världens mest sålda kopp. Bio, som är Wildos klassiska ikon, smälter samman med framtiden och blir grönare än någonsin. Praktiskt vikbar för att ta så liten plats som möjligt i packningen. Fold-A-Cup® har klassificerats som ett konstverk av Svensk Forms Copyright Panel.

Wildo Bio serien. Att minska de fossila resurserna med mer hållbart material är inte en lyx vi längre väljer utan ett nödvändigt sätt att gå. Funktion och hållbarhet för lång tids användning gör Wildo produkterna så uppskattade världen över. En viktig del i många människors utelivsutrustning. Wildo vill utvecklas mer! Nu introduceras Wildo Bio Green serien, de klassiska produkterna som smälter samman med framtiden och blir grönare än någonsin. Vår nya bioplast är sammansatt med 50% sockerrör vilket minskar koldioxidutsläppen avsevärt, och eftersträvar Wildos mål till ett mer hållbart samhälle utan att kompromissa med kvaliteten och som förblir återvinningsbar.

Ekologisk hållbarhet - Leveranskedjor fria från avskogning - Skydd av mark, vatten och luft under hela produktionen - Bevarande av biodiversitetsområden

Sociala arbetsförhållanden - Säkerställa säkra arbetsförhållanden - Strikt efterlevnad av lokala och internationella arbetstagares rättigheter och mänskliga rättigheter

Specifikation:

The Fold-A-Cup® is BPA-free

Material: TPE 50% Plant based

Volym: 250 ml

Storlek: 9.5x7x2.5 cm

Vikt 25 gram

1 Produkt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)