Primus Tupike Stove
Primus Tupike Stove
Primus Tupike Stove
Primus Tupike Stove
Primus Tupike Stove
Primus Tupike Stove

Primus Tupike Stove

JOS-2700-350150
I lager
2 749,00 kr
Inkl. moms

Primus Tupike Stove

 

Tupike med sina två brännare klarar av avancerad matlagning, men är ändå tillräckligt lätt och kompakt för att du enkelt ska kunna bära det med dig. Med en stomme i rostfritt stål, ekribbor och mässingdetaljer åldras Tupike med stolthet och ser bättre ut för varje äventyr. Ekribborna ger locket en stark och robust känsla och skyddar köket från slitage. När locket är öppet garanterar det och de extra vindskydden på sidorna stabil matlagning, även när vinden blåser.

Tupike levereras med en anpassad grill- och stekplatta med non-stick-yta för enkel användning och rengöring. Grill- och stekplattan är tillverkad av formgjutet aluminium vilket garanterar bra värmefördelning. Gallren och droppbrickan kan tas bort och rengöras var för sig. Köket drivs antingen av den mindre och lättare behållaren som normalt används för kök för lättare packning eller, för mer stationär användning, de större Primus-behållarna. Gas ingår ej. Tupike finns även tillgängligt i en version med bärväska, Tupike Kit, där kök och tillbehör kan förvaras.

Specifikation - Sidofönster med ökat grepp låses på plats för att skydda lågorna i blåsiga förhållanden. - Avtagbar droppbricka för enkel rengöring. - Stålbenlås stängt när det fälls ut, säkerställer en stabil matlagningsyta. - Drivs av Primus 100 g, 230 g och 450 g gasbehållare och 16,4 oz. propancylinder. Adaptrar för andra anslutningar finns tillgängliga. - Denna spis är utformad för att bäras, med ett uppdaterat, bekvämt trimmat handtag, och ger en köksliknande matlagningsupplevelse i alla basläger. - Krukstöd i rostfritt stål. Med dubbla brännare kan du laga flera kastruller / kokkärl vid olika temperaturer - Kropp i rostfritt stål, eklister och mässingsdetaljer kommer att se bättre ut med varje äventyr. - Gridplatta i aluminium garanterar värmedistribution medan dess non-stick keramik ytan gör det enkelt att rengöra. - Avsedd för 1 -10 personer - Bredd: 295 mm - Höjd: 82 mm - Djup: 475 mm - Effekt: 3000 W - Tändare: Piezo - Koktid för 1 l: 4.33 min - Vikt: 4500 gram

1 Produkt
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)