• -1 000,00 kr
Madshus Redline Classic LTD
Madshus Redline Classic LTD
Madshus Redline Classic LTD
Madshus Redline Classic LTD

Madshus Redline Classic LTD

MAD-N2200119250-60
I lager
6 995,00 kr 7 995,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

Madshus Redline Classic LTD

OBS! Säljes utan bindning.

Längd
Hårdhet

 

En lätt klassisk tävlingsskida i världsklass för varma och blöta skidförhållanden. En hög camber ger bärkraft för de klibbigaste klistersna, och en speciell bas maximerar hastigheten i kornig snö.

Redline Classic LTD är en klassisk skida av världscupkvalitet med ett helt nytt fluorkarbonfritt basmaterial som ger exceptionell prestanda under specifika snöförhållanden. Skidan är som bäst när snön är varm, våt och uppvisar en grov granulär struktur, ofta kallad majssnö på grund av de små snöklumparna som bildas när snön upprepade gånger smälter och fryser igen. 

Med den högsta camber av någon av våra klassiska skidor rekommenderas Redline Classic LTD endast under förhållanden som kräver klistergreppvalla. Som med alla våra andra Redline classic-skidor är camber på Redline Classic LTD utvecklad för att reagera dynamiskt på den kraft du genererar.

Vaxfickan är utformad för att förbli öppen under dubbel poling för nästan friktionsfri glidning och för att stängas symmetriskt från både framsidan och baksidan av fickan. Att göra det innebär att din sparkkraft fördelas bättre över hela vaxzonen vilket hjälper till att maximera den totala greppkraften som kan genereras, vilket resulterar i bättre grepp ju hårdare du sparkar!

1 objekt
196222110266
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)