• -500,00 kr
Atomic Redster C9 Carbon
Atomic Redster C9 Carbon
Atomic Redster C9 Carbon
Atomic Redster C9 Carbon

Atomic Redster C9 Carbon

AME-AI5007780085
I lager
4 995,00 kr 5 495,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Atomic Redster C9 Carbon

Storleksguide

OBS! Beställs i UK-storlekar

Storlek

 

När varje gram räknas och hastigheten är kung. Redster C9 Carbon är den absoluta toppmodellen i Atomic classic-serien – som bärs och älskas av idrottare när de tävlar på världscupbanan. C9 Carbon är den lättaste klassiska Atomic-kängan som någonsin gjorts, men ändå exceptionellt stark och idealisk för racers på alla nivåer: hobby, klubb eller proffs. Kärnan i bagageutrymmet är den nya Carbon Power Base; en kolsula skapad av en enda kolbit.

Handgjord i Altenmarkt är denna yttersula i kolfiber otroligt lätt och flexibel för en kraftfull, högpresterande spark. Det innovativa snörningssystemet A-Frame lindar din fot helt för det perfekta fotfästet. Och när du tävlar hjälper Atomic Air Control-systemet dig att reglera temperaturen och hålla fötterna svala och torra – med ett vattenavvisande membran som andas och kombinerar Ripstop- och Surfstretch-material. Den ultimata racingmaskinen!

1 objekt
887445319597
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)