Avignon Liner Ull 112  - 3-pack

Avignon Liner Ull 112 - 3-pack

AVI-112/40-43
I lager
299,00 kr
Inkl. moms

Avignon Liner Ull 112 3-pack

Storlek

 

Tunn LINER ULL 3-pack är för alla säsonger, oavsett om det är varmt eller kallt.

LINER ULL är en dressocka anpassad både för ett aktivt användande och till vardags. Med liner menas, att i kombination med flera lager strumpor så är det liner-strumpan du har närmast foten, för att transportera bort fukt när du vill hålla fötterna varma.

LINER ULL är stickad i 90 procent Merinoull. Merinoullen är den finaste och mjukaste ullen som finns på marknaden och säkerställer att strumpan inte kliar. Merinoull har den fantastiska funktionen att den är värmereglerande. Med det menas att den värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Värmer även om ullen blir blöt. Resterande består strumpan av 5 procent polyamid och 5 procent lycra för att ge strumpan elasticitet och göra den slitstark. Strumpan har en mycket bred resår upptill, hela 120 mm, som är elastiskt stickad i två skikt, detta så att strumpan inte ska glida ner eller trycka för hårt mot benet. Resten av strumpan är sydd i kanaler för att enklare transportera bort fukten från foten.

Denna modell finns i 3 storlekar (36-39, 40-43, 44-47). Storleken finner du alltid upptill, på insidan av strumpan, för att lätt kunna paras ihop efter hand- eller maskintvätt på max 40 grader. Häng strumporna för att torka. Torktumla inte, då riskerar du att de krymper. Alla våra strumpor är tillverkade av NON-MULESING-ull, för att vi bryr oss om djuren.

6 objekt
2927014500136
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)