Warne Maxima QD 1in/25,4mm Ringar

Warne Maxima QD 1in/25,4mm Ringar

LIG-201LM
I lager
1 795,00 kr
Inkl. moms

Warne Maxima QD 1in/25,4mm Ringar

Storlek

 

Otrolig hållkraft och elegant profil Warne Maxima ringar har visat sig vara de starkaste kikarsikten på marknaden. Den vertikalt delade designen ger robust enkelhet och enkel installation. Amerikansk tillverkad kvalitet och precision till ett överkomligt pris gör Warne Maxima kikarsikte-ringar de bästa i sin klass.

Maxima QD-ringarna har det unika Warne-indexerbara spaksystemet som gör det möjligt för användaren att ta bort optiken från geväret och sedan fästa den igen utan förlust av noll, samt att spakens placering kan indexeras när ringarna är fästa på baserna.

När spakarna är åtdragna, dra helt enkelt ut spaken, vrid den till önskad plats och låt den snäppa på plats. När de används på Warne Maxima-baserna i stål garanterar vi att den återgår till noll noggrannhet när du tar bort och sätter tillbaka optiken. Maxima QD-ringarna är också unika för branschen och har en fyrkantig rekylkontrollnyckel i rostfritt stål.

Detta säkerställer en positiv rekylingreppsyta över hela ytan av rekylspåret i basen. Rekylkontrollnyckeln garanterar att ringarna inte kommer att förskjutas eller röra sig under hård rekyl och skyddar också mot kissning eller svängning när de monteras på aluminiumbaser. De färdiga ringarna är monterade med fyra högkvalitativa Torx-stil T-15 hylsskruvar för styrka och hållbarhet.

Låga - 6,4mm

Medium - 9,5mm

Höga - 13,3mm

2 objekt
656813000296
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)