Pinewood Småland Forest Padded Jacket...
Pinewood Småland Forest Padded Jacket...
Pinewood Småland Forest Padded Jacket Women- HuntingGreen
Pinewood Småland Forest Padded Jacket Women- HuntingGreen

Pinewood Småland Forest Padded Jacket Women- HuntingGreen

PIN-1-3892-0114-XS
Produkten finns med andra alternativ
2 995,00 kr
Inkl. moms

Pinewood Småland Forest Padded Jacket - HuntingGreen

Storlek

 

Funktionell vadderad jaktjacka med tejpade sömmar och praktiska fickor, perfekt för höstjakten. Smålandsskogens vadderade jacka är vind- och vattentät och har tejpade sömmar. Den är lätt vadderad med Thermolite® och andas mycket med ventilationsdragkedjor på sidorna. Den har ett feminint snitt och midjan och fodret har justerbara remmar för att skapa en perfekt passform. Huven är avtagbar och justerbar med en förstärkt skärm för att skydda ansiktet från regn.

Jackan är försedd med en extra krage i ljusorange för synlighet. Fronten har radiofickor på varje sida, för att passa både vänster- och högerhänta skyttar. Den är också utrustad med en GPS-ficka med dragkedja, handfickor med magnetknappar, fleecefodrade handvärmare fickor, spelficka, innerficka och ett säkerhetsband integrerat i en liten ficka.

Den stängs med en tvåvägs dragkedja och magnetiska knappar. Manschetterna har handleder med tumhål för att hålla kylan ute. Den är tillverkad av återvunnen polyester och färgad med E-Dye-lösning® – ett vattenfritt färgsystem som gör den miljövänlig.

- Tejpade sömmar

- Vind- och vattentätt membran

- Magnetknappar vid fickorna

- Justerbar midja

- Radioficka

- Vanlig passform

- Avtagbar huva

- Feminint snitt

- Magnetknappar på slejfen

- Ventilationsdragkedjor vid sidorna

- Handvärmare fickor

- BIONIC-FINISH® ECO vattenavvisande

0 objekt
7331090371378
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)