Pinewood Småland Forest Trousers...
Pinewood Småland Forest Trousers...
Pinewood Småland Forest Trousers Woman - HuntingGreen
Pinewood Småland Forest Trousers Woman - HuntingGreen

Pinewood Småland Forest Trousers Woman - HuntingGreen

PIN-1-3893-0114-34
Produkten finns med andra alternativ
1 995,00 kr
Inkl. moms

Pinewood Småland Forest Trs W - HuntingGreen

Storlek

 

Jaktbyxor som är optimala för alla typer av väder, med tejpade sömmar, vind- och vattentätt membran och ventilationsdragkedjor. Smålands skogsbyxor har ett vind- och vattentätt membran, tejpade sömmar, vattenavvisande egenskaper, nätfoder och ventilationsdragkedjor i sidorna, vilket gör dem optimala för jakt i alla väder.

Det finns flera rymliga fickor med kulhållare, dragkedjor och magnetknappar. Den elastiska midjan har en D-ring och knappar där det är möjligt att fästa hängslen. Benbottnarna är försedda med kardborrar, dragkedjor och plastspännen för justering. De är gjorda av återvunnen polyester och färgade med E-Dye-lösning® - ett vattenfritt färgsystem. Dessa miljövänliga byxor är lika lämpliga för jakten som för andra utomhusaktiviteter.

- D-ringar - Regular passform - Vind- och vattentätt membran - BIONIC-FINISH® ECO vattenavvisande behandling - Feminint snitt - Justerbar botten - Tejpade sömmar - Patronhållare i fickorna - Elastisk midja - Ventilationsdragkedjor vid sidorna

0 objekt
7331090370517
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)