Garmin Instinct Gray

Garmin Instinct Gray

Garmin
GAR-010-02064-00
3 299,00 kr
Inkl. moms

PARA IHOP MED HUNDSPÅRNINGSENHETER Anslut till hundenheterna Astro® eller Alpha® för att få uppdateringar om hundens status och aviseringar direkt på handleden.

 

MILITÄRSTANDARD 810 Instinct är tillverkad för att klara den amerikanska militärstandarden 810 för värme-, stöt- och vattentålighet (vattenklassad till 100 meter). Instinct med slitstark boett och skärm SLITSTARK BOETT OCH SKÄRM Boetten i fiberförstärkt polymer gör klockan extra slitstark och den kemiskt förstärkta och reptåliga skärmen har hög kontrast och kan läsas i solljus. Instinct med tåliga armband TÅLIGA ARMBAND De helt ventilerade silikonarmbanden har två oberoende, löstagbara öglor för att hålla den säkert på plats och säkerställa att du inte fastnar i saker. Instinct med batteritidsskärm BATTERITID Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri med upp till 14 dagar i smartwatch-läge, upp till 16 timmar i GPS-läge och upp till 40 timmar i UltraTrac™ batterisparläge. Navigering du kan räkna med. Navigering du kan räkna med. Instinct med Multi-GNSS-skärm STÖD FÖR MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Instinct med ABC-sensorer ABC-SENSORER Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass. Instinct med tracback TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten. Håll koll på kroppen och träna smartare. Håll koll på kroppen och träna smartare. Instinct med puls PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Utökad teknik för optisk pulsmätning1 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter. Instinct med stressregistrering STRESSREGISTRERING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Instinct med skärm för sportappar INBYGGDA SPORTAPPAR Använd förladdade aktivitetsprofiler för löpning, vandring, mountainbike, simning och mycket mer. Håll dig uppkopplad. Håll dig uppkopplad. Instinct med smartaviseringar SMARTA AVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon. Instinct med skärm för ihopparning PARA IHOP FÖR ATT FÅ SATELLITKOMMUNIKATION Para ihop Instinct med en inReach-enhet (säljs separat, aktivt satellitabonnemang krävs) för att läsa och skicka meddelanden, få väderaviseringar på handleden och utlösa ett SOS-larm till GEOS dygnet runt-öppna nödhjälpstjänst. Instinct med skärm för ihopparning med hundenhet PARA IHOP MED HUNDSPÅRNINGSENHETER Anslut till hundenheterna Astro® eller Alpha® för att få uppdateringar om hundens status och aviseringar direkt på handleden.

2020-06-23
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)