Norma Tipstrike Silencer - 20-pack
Norma Tipstrike Silencer - 20-pack
Norma Tipstrike Silencer - 20-pack
Norma Tipstrike Silencer - 20-pack

Norma Tipstrike Silencer - 20-pack

GYT-8099610
I lager
1 079,00 kr
Inkl. moms

Norma Tipstrike Silencer

LICENSPLIKTIG VARA

En kopia på er vapenlicens och ID-handling måste mailas in till webbshop@landbys.se i samband med er beställning, därefter får och kan er beställning levereras.

Läs fullständiga köpvillkor här

Kaliber-Kulvikt

 

Norma TIPSTRIKE är utvecklad för hög stoppverkan, kombinerat med en djuppenetration som är tillräcklig för att nå vitala organ. TIPSTRIKE är en utmärkt kula för drevjakter, eller andra jaktformer där man önskar hög sannolikhet för knall-fall effekt.

Sedan lanseringen av TIPSTRIKE, har kulan kommit att bli mycket populär i Sverige. Kanske framförallt vid drevjakterna. Nu kommer TIPSTRIKE även som Silencer, dvs. som en patron särskilt optimerad för att skjuta i vapen med korta pipor.

Med den här patronen får du alla fördelarna av kulan TIPSTRIKE, men samtidigt i kombination med Normas Silencer-series koncept där patronerna är optimerade för piplängder på 50cm.

Med en Silencer-patron får du väsentligt ökad hastighet och effekt jämfört med vanlig ammunition skjutet i en kort pipa. Du får också en reducerad mynningsflamma och ett minskat mynningstryck, vilket i sin tur förlänger ljuddämparens livslängd. TIPSTRIKE Silencer släpps till en början i kalibrarna 308Win och 30-06. Båda med kulvikter på 170gr (11 gram). Flera kalibrar kommer att tillkomma.

10 objekt
7393923326924
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)