Norma Jaktmatch Patron

Norma Jaktmatch Patron

GYT-8087700
I lager
919,00 kr
Inkl. moms

LICENSPLIKTIG VARA

En kopia på er vapenlicens och ID-handling måste mailas in till webbshop@landbys.se i samband med er beställning, därefter får och kan er beställning levereras.

Läs fullständiga köpvillkor här

Storlek
Kaliber

 

Att regelbundet öva på sitt skytte är inte bara ett sätt att vara en ansvarsfull jägare. Det är också ett bra sätt att umgås och ha roligt med jaktvänner och andra likasinnade människor.

Regelbunden träning, gärna med det vapen du jagar med, säkerställer att du och ditt vapen fungerar under jaktsäsongen. Om du träningsskjuter med ditt jaktvapen, så är det också viktigt att både tränings- och tävlingsammunitionen du använder har ett konsekvent eller liknande beteende (speciellt när du övar mot rörliga mål). För detta ändamål är Normas JAKTMATCH ett utmärkt val!

Detta gäller även beteendet mellan tränings- och jaktammunitionen. Träffläget mellan Norma JAKTMATCH och Normas olika jaktpatroner ger ofta minimalt justeringsbehov.

Vi rekommenderar dock alltid att du skjuter in med den ammunition du tänker använda vid jakt. Alla komponenter i JAKTMATCH patronerna är av högsta kvalitet.

Är du handladdare, så är hylsorna från de skjutna patronerna utmärkta för handladdning!

50-pack förutom 300WM-9,7g och 338WM-14,6g som ligger 20st i förpackning

13 objekt
7393923180090
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)