Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange
Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange
Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange
Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange

Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange

FIN-237449
I lager
649,00 kr
Inkl. moms

Nisus PimpelSkrylla 10L - Orange

 

Nisus Isfiskeredskap Låda 10 l. Denna fiskeredskapslåda med två fack från Nisus är en funktionell och utmärkt lösning för att förvara din utrustning, lådan ger funktionell och praktisk förvaring och skapar bekväma förhållanden för fisketurer. Ett genomtänkt system av fack gör det möjligt att placera all nödvändig utrustning bekvämt och ha allt till hands. Sitt bekvämt på den här redskapslådan och lägg din utrustning eller spärren genom ett hål på framsidan eller i de gångjärnsförsedda fickorna.

Tackellådan innehåller huvudfacket med justerbara avdelare, det övre facket med justerbara avdelare och tre plastlådor under locket. De gångjärnsförsedda sidofickorna är utformade för att förvara allt du behöver till hands. Fickorna kan enkelt tas bort om du inte behöver dem.

Tillverkad av frostbeständig och stöttålig plast, som inte absorberar fukt och lukt och är lätt att rengöra. Plasten utsätts inte för deformation Transportband. Kommer inte att glida ner från axeln eftersom axelremmen har en gummiinsats för att förhindra denna irriterande situation

Kombinerar en förvaringslåda för fiskeredskap och en bekväm sits på locket. Den är gjord av polyuretanskum som inte absorberar fukt. Den maximala lastkapaciteten är 120 kg Glider inte på isen eftersom den har speciella halkskyddselement på botten

3 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)