LENZ Heat Glove 6.0 Finger Cap Mittens

LENZ Heat Glove 6.0 Finger Cap Mittens

JOS-LE1202-XS
Produkten finns med andra alternativ
1 795,00 kr
Inkl. moms

LENZ Heat Glove 6.0 Finger Cap Mittens

Storlek

 

Lenz Heat Glove 6.0 är en kvalitetshandske med integrerade värmeelement. Lätt och smidig med fyrvägsstretch och värmande PrimaLoft®. Den är sydd med Hipora®, ett tyg som ger vattenskydd med vattenpelare +10 000. 

Värmeelement med fingerpanel värmer varje enskilt finger och över handryggen. Litiumbatterierna fästes på handsken med tryckknappar (säljes separat) och ger upp till 10 timmars värme. Värmen justeras direkt på litiumbatteriet  eller med LenzHeat App för smartphone.

Specifikation- Värmeelemen med fingerpanel som värmer alla fingrar och över handryggen- Litiumbatterierna fästes på handsken med tryckknappar (säljes separat)- 4-vägs stretchmaterial av PrimaLoft®, och Hipora®- Paneler för rengöring av glasögon- Elastisk säkerhetsögla- Tyget Hipora® ger vattenpelare +10.000 mm- Kompatibel med pekskärmar- Värmen kan styras med LenzHeatApp för iPhone och Android- Ska inte tvättas i tvättmaskin- Kan kombineras med alla Lenz litiumpack (säljes separat)

Material- 50% Getskinn- 47% Polyester - 3 % Polyretan- Foder av 100 % Polyester

0 objekt
9006729012028
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)