Garmin Friluftskartan Prime v2...

Garmin Friluftskartan Prime v2 Värdebevis

GAR-021-00090-01
Produkten finns med andra alternativ
1 295,00 kr
Inkl. moms

Garmin Friluftskartan Prime v2 Värdebevis

Storlek

 

Friluftskartan Prime v2 är den mest exklusiva topografiska karta som finns till din Garmin GPS. Med kartdata i skala 1:10 000 levererat av Lantmäteriet, får du alltid det absolut senaste kartmaterialet och all tänkbar hjälp du önskar för jakten, vandringen eller uppmätning.

Du får tillgång till information om höjdkurvor med höjdinformation, vegetation i flera klasser, gränser, fastighetsbeteckningar, bebyggelse, vägar, stigar, fjällinformation och mycket mer.

Allt presenteras i GPS-navigatorn med en detaljrikedom av högsta klass. Vid jakt är det viktigt att befinna sig inom sina jaktmarkers gränser och där erbjuder Friluftskartan Prime v2 exakt den information du behöver.

Kartografi Friluftskartan Prime v2 är framtagen av kartmaterial i skalorna 1:10 000 och 1:100 000. Grunddatan hämtas från två olika kartdata i vektorformat som levereras av Lantmäteriet, Fastighetskartan™ (1:10 000) och Fjällkartan™ (1:100 000) där kartografi i skala 1:10 000 används fullt ut där täckning finns, vilket är i stort sett hela Sverige.

Kombinationen av dessa kartmaterial ger en total täckning av Sverige och bästa tänkbara presentation i din GPS. microSD-kort Friluftskartan Prime v2 levereras på mSD/SD-kort. mSD/SD-kortet går att använda i alla kompatibla Garmin GPS:er och download blir låst till en Garmin GPS.

Kartan går att läsa in i BaseCamp®, det kompletta verktyget till din Garmin-navigator. Med BaseCamp kan du spara och redigera waypoints, rutter och spår. Du kan även enkelt planera och skapa nya waypoints och rutter i din PC och föra över dessa till din GPS.

microSD-kort

Friluftskartan Prime v2 levereras på mSD/SD-kort. mSD/SD-kortet går att använda i alla kompatibla Garmin GPS:er. Kartan går att läsa in i BaseCamp®, det kompletta verktyget till din Garmin-navigator. Med BaseCamp kan du spara och redigera waypoints, rutter och spår. Du kan även enkelt planera och skapa nya waypoints och rutter i din PC och föra över dessa till din GPS. BaseCamp finns att ladda ner gratis på garmin.se

Att tänka på inför köpet

Köper du kartan på MicroSD kort kan du använda kartan i vilken (kompatibel) Garmin GPS du vill.

Se listan "enheter som är kompatibla med Friluftskartan Prime v2" nedan för att säkerställa att just din produkt fungerar med Prime v2. 

Friluftskartan Prime är anpassat till kartprogrammet BaseCamp®, fungerar ej med Map Source.

Kartan är kompatibel med BaseCamp® oavsett vilket format du väljer. Observera att du behöver ansluta din GPS till datorn för att se kartmaterialet i BaseCamp då kartmaterialet speglas därifrån.

Vid köp av flera områden samtidigt så kommer varje del att levereras på ett separat microSD-kort. Detta betyder att om ni t.ex. köper två områden så kommer det levereras två microSD-kort till er

0 objekt
5707549942505
Inga recensioner
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)