KKC Laminatkolv - Svart

KKC Laminatkolv - Svart

KKC-TIKKA-690
Produkten finns med andra alternativ
7 395,00 kr
Inkl. moms

KKC Laminatkolv - Svart

Komposition
Vapen

 

KKC gevärskolvar är tillverkade av laminerad björk och med dess egenskaper tillsammans med designen gör KKC till en mycket starkt och stabilt gevärskolv.

KKC® Hunting den ursprungliga pionjären, fullt justerbara, laminerade gevärskolven i världen! Hunting väger ca. 1,1 kg, beroende på vilken modell den är fräst för. LOP (draglängd) är justerbar från 34,5 till 36,1 cm.

Ytterligare distanser finns med 2 st distanser som ökar LOP med 0,8 cm vardera upp till en maximal LOP på 37,7 cm

KKC® Short väger ca. 1 kg, beroende på vilken modell den är fräst för. LOP (draglängd) är justerbar från 32 till 33,6 cm. Ytterligare distanser finns med 2 st distanser som ökar LOP med 0,8 cm vardera upp till maximalt LOP på 35,2 cm.

KKC Short är 2,5 cm kortare än Hunting den har ett pistolgrepp och framstycke som är lite slankare jämfört med Hunting men ändå kan du känna den sanna KKC-känslan.

Detta är det perfekta kolven för dig som är i behov av en kortare, lättare kolv men som fortfarande kräver full justerbarhet.

Plastbäddning krävs för att garanti skall gälla.

Leveranstid kan variera beroende på modell som önskas.

0 Produkt
50001222
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)