Hatsan 87 QE Short Barrel Vortex...

Hatsan 87 QE Short Barrel Vortex 5,5mm 10joule

FON-9856
I lager
3 795,00 kr
Inkl. moms

Hatsan 87 QE Short Barrel Vortex 5,5mm 10joule

 

Hatsan 87 QE Short barrel har specialkomponerats för den svenska marknaden.

Den reducerade piplängden påverkar inte precisionen eller utgångshastigheten negativt men ger i kombination med den oömma kolven och den shroudade pipan ger en kompakt karbin som är smidig att ha med sig. Geväret har ett justerbart tvåstegsavtryck (Quattro Trigger) som håller för höga krafter och ger en släpfri avfyrning.

Justerbart kindstöd.

Hatsans nya Vortex gasfjädrar kan installeras i nästan samtliga av Hatsans modeller och är en uppgradering som resulterar i en radikal skillnad på skjutegenskaperna.

Hatsan tillverkar sina gaspistonger själva och har utvecklat dem specifi kt för att passa sina modeller. Man använder vanlig luft som fyllmedium och ger möjligheten till justering av gastrycket i tryckbehållaren. Trycket justeras genom att anslutas till dyktub eller handpump av samma typ som PCP-vapen använder.

Totallängd 1132 mm, Vikt 3350g, Riktmedel Justerbart fibersikte, Mekanism Brytpipa, Kolv Syntetisk, Piplängd 270 mm, Piptyp QE, Anslagsenergi 10 J, Kaliber 5,5 mm (.22) Diabol, Utgångshastighet diabol 138 m/s, Drivning Gas Pistong

2 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)