Fjällräven Brenner Pro Padded Jacket...

Fjällräven Brenner Pro Padded Jacket Men´s - Deep Forest

FJA-90309-662-S
I lager
4 995,00 kr
Inkl. moms

Fjällräven Brenner Pro Padded Jacket Men´s - Deep Forest

Storlek
Färg
  • Deep Forest

 

Varmfodrad, vattenavvisande jacka i mjukt, tyst G-1000 Silent Eco. Clip-on radiofäste och många fickor, bland annat för ammunition på vänster arm.

Varmfodrad, robust jacka för vinterjakt i kallare förhållanden. Sydd i tyst, mjuk G-1000 Silent Eco med Hydratic som stoppar vind och väta. Dessutom är den fodrad med syntetfyllningen Supreme Microloft för extra värme under kyliga dagar och stillasittande pass. Passformen är generös för att ge både rörelsefrihet och utrymme för isolerande klädlager under. Väl genomtänkta detaljer gör det enklare att fokusera på uppgiften ute i skogen, som ärmfickan med ammunitionshållare på vänster ärm och clip-on-fästet för kommunikationsradio på vänster axel. Det finns också en stor Napoleonficka på vänster sida och fleecefodrade handvärmarfickor i brösthöjd. De stora bälgfickorna med ficklock nertill har extra ingång från sidan, och i den högra sitter hållare för ammunition. Även på insidan finns ett par fickor i mesh för förvaring av exempelvis vantar eller mössa. Ärmarna har elastisk muddar och vidden regleras med kardborre. Elastiska dragskojusteringar reglerar vidden i midjan och nertill.

1 objekt
7323450541668
Inga recensioner
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)